Om oss

ELFOCUS i Jämtland

Välkommen till Elfocus i Jämtland AB, ditt lokala och pålitliga företag för elektrikertjänster och mycket mer. Vi är specialister på elinstallationer, multimedia, ljussättning och inbyggnadsljud i fastigheter. Med många års erfarenhet och en stark passion för att erbjuda enastående service, har vi blivit en ledande aktör inom branschen i Östersund, Åre, Krokom och ner mot Härjedalen.

Vårt team består av licensierade och erfarna elektriker som kontinuerligt utbildar sig för att hålla sig uppdaterade med de senaste tekniska lösningarna och branschstandarderna. Vi arbetar med både privatpersoner och företag och erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta våra kunders unika behov och förväntningar.

Hos Elfocus i Jämtland AB strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa tjänster med fokus på säkerhet, effektivitet och kundnöjdhet. Vi erbjuder en rad olika tjänster, inklusive:

  • Elinstallationer: Vi utför installationer och uppgraderingar av bl a elsystem, laddboxar och solceller för privata fastigheter, kommersiella fastigheter och industriella anläggningar.
  • Multimedia: Vi installerar och konfigurerar ljud- och bildsystem, nätverk och smarta hemlösningar för att skapa en modern och integrerad upplevelse.
  • Ljussättning: Vi erbjuder kreativa och energieffektiva belysningslösningar för inomhus- och utomhusmiljöer, både för privat och kommersiellt bruk.
  • Inbyggnadsljud: Vi designar och installerar ljudsystem som är integrerade i fastighetens arkitektur för att skapa en smidig och diskret ljudupplevelse.

Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation eller för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina elektrikerbehov.

Varmt välkommen till Elfocus i Jämtland AB – ditt självklara val för elektrikertjänster och mer därtill!

Om Elfocus i Jämtland
Kontakta oss idag

Behöver du våra tjänster?

Vi är utbildade och certifierade elektriker och utför alla typer av tjänster för både privatpersoner och företag. Utöver det tillhandahåller vi även expertis på inbyggnadsljud och ljussättning.

    Detta formulär är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.